FIETSKLEDING

Racefiets kleding

Je hebt het tempo er goed inzitten, het draait lekker en je voelt je goed. Je denkt niet na over je fietskleding en zo hoort het, fietskleding heeft een ondersteunende functie en hoort je niet in de weg te zitten. De beste fietskleding is kleding die je niet hindert bij je (dagelijkse) fietsritten. Kleding van Endurasport is degelijk, comfortabel en functioneel, training na training.

Ontdek alles over de collectie op onze naamgenoot en hofleverancier van onze kleding, ENDURA Ltd!

Mountainbike kleding

In de meest uitdagende omstandigheden heb je de juiste bescherming nodig. Dat gaat zeker op voor mountainbiken. Op ruw terrein met stenen, modder en losse ondergrond geeft de juiste kleding de bewegingsvrijheid om vrij te bewegen en het maximale te halen uit elke sessie, elke keer weer.

Ontdek alles over de collectie op onze naamgenoot en hofleverancier van onze kleding, ENDURA Ltd!

Dames én heren

We hebben altijd een ruim aanbod dames én herenkleding op voorraad die aansluit bij het seizoen. In de zomer heerlijke luchtige kleding en in de winter fijne warme kleding waar je op kunt vertrouwen. Van betaalbaar tot exclusief, bij Endura Sport Goes slaag je altijd!

CRONO fietsschoenen

CRONO wordt geproduceerd in, waar kan het anders, Italie. Vanaf 1973 al produceert men schoenen, in eerste instantie voor diverse gerenommeerde merken en sinds een aantal jaren onder eigen label betaalbare, maar kwalitatief perfecte fietsschoenen. Een erg goede pasvorm, heldere maatvoering en vooral met een heel erg interessant prijskaartje! Race, MTB en triathlon in diverse uitvoeringen en kleurstellingen.

 

We adviseren u graag over de perfecte schoen.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste fietsnieuws!