CANNONDALE E-MOBILITY

CANNONDALE MAVARO

V.a. € 2999

NIets is beter dan de vrijheid om lekker op pad te gaan, de wind in de rug te voelen en het avontuur tegemoet te rijden De Cannondale Mavaro e-bike is ontworpen met dit vrijheidsgevoel in het achterhoofd. Hij is ideaal voor complete weekend-uitstapjes, boodschappen doen, woon-werkverkeer op twee wielen en snelle ritjes in de buurt. Met een geïntegreerde achterdrager, naadloze ondersteuning en een comfortabele rechtop zitpositie, is het de perfecte manier om jezelf de vrijheid te gunnen die je nodig hebt in of buiten de betonjungle.
 • Het frame van de Mavaro heeft een oversized SmartForm C2 aluminium constructie en is een van de stijfste frames op de markt. Een stijver frame biedt meer veiligheid, accurater stuurgedrag en een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden. Kortom: een leukere rijervaring! Dat is in het bijzonder merkbaar bij de damesframes en de City step-thru-modellen.
 • Onze fietsen zijn voorzien van Cannondale HeadShok geveerde voorvorken. Deze lichte, stijve en soepel werkende vorken zijn een perfecte aanvulling op de fikse snelheden en stevige gebruikseisen die gesteld worden aan moderne e-bikes en ze overklassen de zware, stuiterende vorken van de concurrentie.
 • Al onze vorken zijn voorzien van oogjes voor montage van voordragers terwijl onze gelaste achterdragers minimaal doorbuigen waardoor ze stevig aanvoelen, ongeacht de belading.
 • Onze unisex CITY-frameconfiguratie is een step-thru-frame van de allerbeste soort. Hij is lager en voelt prettiger aan dan de meeste andere fietsen. Daarnaast heeft hij het nauwkeurige stuurgedrag en het stevige rijgevoel waar fietsers aan gewend zijn geraakt bij de Cannondale Mavaro.

CANNONDALE TESORO NEO

V.a. € 2499

Het moderne leven vliegt voorbij en de Cannondale Tesoro NEO helpt je om het tempo bij te houden. Dit is de perfecte e-bike voor rijders die gek zijn op snelheid. Ze schaven graag minuten af van hun dagelijkse ritje naar het werk en laten het overige verkeer in een stofwolk achter. Of ze kiezen voor een rit ver buiten de stad om de stress kwijt te raken.
 • De nieuwe HeadShok zet de toon voor geveerde voorvorken op stadsfietsen dankzij het slimme steekas-ontwerp. De ongeëvenaarde soepelheid, het lage gewicht en de stuurprecisie geeft hem een comfortabele voorsprong op de concurrentie en geeft jou natuurlijk hetzelfde voordeel.
 • De prestatiegerichte geometrie van de Cannondale Tesoro NEO is gebaseerd op de fietsmetingen van Guru, met als doel om fietsers van alle leeftijden en lichaamslengtes een comfortabel rijgevoel te geven. De positie van de rijder is afgestemd op comfortabel en sportief rijden waarbij er rekening is gehouden met een logische opvolging van framematen waardoor iedereen een passende fiets kan vinden.
 • Het frame van de Tesoro NEO heeft een oversized SmartForm C2 aluminium constructie en is een van de stijfste frames op de markt. Een stijver frame biedt meer veiligheid, accurater stuurgedrag en een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden. Kortom: een leukere rijervaring! Dit is vooral merkbaar op de damesfietsen met een verlaagde bovenbuis.
 • De Tesoro NEO is uitgerust met 28 x 1,5” (40-622) banden die snelle, efficiënte rotaties koppelen aan comfort en duurzaamheid.
 • Je komt met de Tesoro NEO nooit voor verrassingen te staan – geïntegreerde Busch&Müller verlichting, een Tubus achterdrager met een unieke tasbevesting die met één hand kan worden bediend, speciale spatborden, een standaard en een slot garanderen dat hij altijd klaar is om te swingen. Als het tijd wordt voor daden, staat deze fiets voor je klaar.

CANNONDALE QUICK NEO

V.a. € 2799

Zit je gevangen in je fitness-routine? Dan wordt het tijd om je workout naar een hogere versnelling te schakelen door een portie hartslagverhogende opwinding van de Quick NEO aan je fitness-oefeningen toe te voegen. Deze snelle, levendige en sportieve machine brengt het plezier terug in het fietsen zodat fit worden niet langer een marteling is. Dankzij zijn vertrouwde, wendbare stuurgedrag en het bijzonder fraai geïntegreerde Bosch-aandrijfsysteem wordt calorieën verbranden niet alleen makkelijk, maar ook leuker.

 • Het frame van de Quick Neo heeft een OutFront-geometrie die solide stabiliteit biedt bij hogere snelheid, en toch ook het wendbare, responsieve gevoel van een snelle racefiets heeft. Bovendien vermindert deze geometrie de kans dat je tenen het voorwiel raken bij de kleinere framematen. Kortom, comfort gegarandeerd voor rijders van uiteenlopende lichaamslengtes.
 • De Quick NEO e-bike voldoet aan alle vereisten voor modern forenzenverkeer en stadsmobiliteit met een verwijderbare spatbordbrug, bevestigingen voor dragers en voorgeïnstalleerde bekabeling voor verlichting. Als je jouw woon-werkverkeer sneller wilt afleggen, kijk dan ook eens naar de minstens zo indrukwekkende Quick Neo EQ.

CANNONDALE SYNAPSE NEO

V.a. € 3299

Een superieure e-racefiets met de power, het bereik en het comfort om wielrennen leuk te maken voor iedereen.

 • De Synapse NEO EQ e-bike heeft een innovatieve Cannondale Ai (asymmetrische integratie) offset aandrijflijn, waarmee een 2x crankstel en kortere liggende achtervorken kunnen worden geïnstalleerd. De Ai-offset resulteert tegelijkertijd een meer gelijkmatige spaakhoek en spaakspanning, waardoor het achterwiel sterker en stijver wordt, voor betere manoeuvreerbaarheid wanneer u dat het meest nodig heeft.
 • De Synapse NEO is de enige racefiets met een Bosch-motor die geschikt is voor een dubbel crankstel. Je kunt dus altijd de juiste versnelling vinden om je eigen spierkracht maximaal te benutten.
 • Een schitterende rit heeft een schitterend uiterlijk nodig, en de Cannondale Synapse NEO e-bike heeft het allemaal. Een nette geïntegreerde PowerTube-batterij, een op maat gemaakte motorbevestiging en een motor met bijpassende kleuren geven hem een mooi holistisch uiterlijk om stijlvol te rijden.
 • De Synapse NEO e-bike is voorbereid op de installatie van voor- en achterlichten en voegt een nuttige zichtbaarheid toe, voor u en voor anderen om u heen.

CANNONDALE TRAIL NEO

V.a. € 2999

Alle superieure kenmerken van onze gewaardeerde trail-mountainbikes – dan hebben we het over soepel stuurgedrag, comfortabel rijgedrag en uitgekiende geometrie – maar dan met een beetje meer benzine in de tank. Dat is de schoonheid van de Cannondale Trail NEO e-bike, de fiets die meer avonturen en meer trails voor je toegankelijk maakt dan je ooit voor mogelijk hield.

 • Een prettige mix van raceklare snelheid en vertrouwenwekkende stabiliteit maken de Trail NEO tot een droom om te rijden. De geometrie van het frame is ontworpen met offroad-trails in het achterhoofd dus je bent verzekerd van een sportieve machine die je horizon verbreedt en je toegang geeft tot onontdekte wegen.
 • Onze unieke accu-cover sluit de accu-ruimte volledig af waarbij je de accu echter wel eenvoudig kunt in- of uitschakelen zonder het compartiment te openen. Zo blijft de accu netjes op zijn plek zitten en dankzij de motorcross-achtige beschermplaat is de gehele aandrijfeenheid ook goed beschermd.

CANNONDALE MOTERRA

V.a. € 3499

Geen berg te hoog, geen enduro-trail te zwaar voor de Cannondale Moterra LT e-bike. Door de combinatie van exceptionele wendbaarheid, laag zwaartepunt en 160 mm soepele vering is dit de beste optie voor het omgaan met alle ups en downs die je onderweg tegenkomt.

 • Deze e-bikes zijn volledig toegerust voor enduro-rijden dankzij 160 mm voor- en achtervering plus 27.5 x 2.35” banden voor een wendbaar stuurgedrag en onverslaanbare controle in de bochten.
 • De Moterra LT heeft de kortste liggende achtervorken op de markt dankzij de toepassing van de Si-motorsteun en het Ai offset-kettingblad. Dat betekent een bijna onwerkelijk stuurgedrag en verbazingwekkende tractie.
 • De unieke manier waarop onze accu’s zijn geïntegreerd in het frame garandeert een exceptioneel laag zwaartepunt en een optimale gewichtsverdeling waardoor de wendbaarheid en stabiliteit toenemen. Wat betekent dat? Obstakels zijn verleden tijd, dus er is niets meer dat je tegenhoudt!
 • Veel eMTB’s voelen een beetje lomp aan en hebben gebrek aan precisie. Dat is het gevolg van teveel gewicht en teveel power. De Moterra LT heeft een Torsion Box onderbuis, ECS-TC draaipunten met steekassen en een brede 157 mm achternaaf waardoor je wel dat rotsvaste gevoel krijgt, maar dan met extra wendbaarheid en controle.

Voor wie fietsen als een sport ervaart

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste fietsnieuws!