CANNONDALE CROSS / GRAVELRACE

CANNONDALE CAAD X

V.a. € 1299

Uitstekende crosscapaciteiten en alles-in-één veelzijdighieid maken de CAADX tot een allround avonturenmachine. Een lichtgewicht en soepel rijdend frame met een geweldige tractie, zitpositie en handling die afkomstig is van de SuperX. Zo weet je zeker dat je een topkwaliteit fiets hebt, waar je ook naartoe gaat.

  • Door de inspiratie voor zijn geometrie en zitpositie af te leiden van z’n grote broer, de SuperX, biedt de CAADX een ongelofelijke tractie, stabiliteit en stuurgedrag waardoor het ook een perfecte reservefiets is voor SuperX-eigenaren.
  • De stabiliteit van de OutFront stuurgeometrie is precies wat je nodig hebt op moderne, technische cyclocrossparkoersen of hobbelige wegen, zonder het ten koste gaat van de snelle wendbaarheid die je elders nodig hebt.
  • De SmartForm C2 alloy constructie en buisvormen zijn afgeleid van de CAAD12, waardoor de fiets licht is en eenvoudig op de schouder te nemen. Het SPEED SAVE micro-suspension-systeem helpt je om het juiste spoor te houden op ruig terrein.
  • Subtiel weggewerkte bevestigingen voor dragers, een verwijderbare brug in de staande achtervorken en verborgen bevestigingen voor spatborden op de voorvork, verbreden de bruikbaarheid zonder het snelle uiterlijk te verpesten.
  • De CAADX heeft geen Ai, maar heeft nog steeds een jaloersmakende bandenvrijheid met ruimte voor montage van 37c-banden en dat met superkorte achtervorken die ideaal zijn voor cyclocross.

CANNONDALE TOPSTONE

V.a. € 1099

De Topstone is de gravelbike die korte metten maakt met alle andere gravelbikes dankzij zijn dikke banden, vertrouwenwekkende zitpositie en sportieve stuurgedrag. Of je nu graag meerdaagse excursies maakt op binnenwegen, onbekende wegen verkent of je ritje naar het werk een stuk aangenamer wilt maken, dit is gewoon de beste keuze voor dat soort trips. Hij is vernoemd naar een route in de buurt van ons hoofdkwartier in Connecticut zodat je weet dat hij ons na aan het hart ligt.

  • De geometrie van de Cannondale Topstone heeft de ideale balans tussen levendigheid op technische paadjes en een vertrouwenwekkende stabiliteit op hoge snelheid. Dat is het voordeel van de vlakke balhoofdhoek en de 55 mm vorksprong. Gewoon precies wat je zoekt op verschillende soorten ondergrond.
  • De balhoofdbuis is relatief lang, waardoor de zithouding niet te diep voorover is. Zo zijn lange dagen in het zadel beter uit te houden.
  • Veertig millimeter, dat is de standaard breedte van de banden op iedere variant van de Topstone. Breder past niet, maar smaller kan natuurlijk altijd!
  • Krachtige schijfremmen

CANNONDALE SUPER X

V.a. € 3999

‘Cross Boss.

 Incredibly confident handling, unmatched traction, and huge mud & tire clearance make this ultra-light machine the ultimate ‘cross racing rig.

Voor diegene die het ultieme wapen zoekt om het gevecht aan te gaan met het zand, de modder en de glibberpartijen van de cyclocross is bij de Cannondale SuperX aan het juiste adres!

Voor wie fietsen als een sport ervaart

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste fietsnieuws!