logo-de_beste_van_nederland

Stem op Endura sport door op onderstaande link te klikken en te kiezen voor Endura Sport en uw stem te bevestigen.

https://www.debestevannederland.tv/polls/fietsspecialisten

Endura Sport is door de redactie van het RTL programma “De beste van Nederland” uitgeroepen tot de beste tweewieleronderneming in de provincie Zeeland.

Endura Sport is via online onderzoek en door winkelbezoeken op diverse punten beoordeeld. Op basis van deze beoordeling mag Endura Sport als provincie winnaar meedingen naar de titel “De Beste Fietsspecialist van Nederland”. Het spreekt vanzelf dat we hier heel erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid, een goede mix van het assortiment, service en klanttevredenheid zijn met name de punten waarop Endura Sport is beoordeeld. Uit de vele andere ondernemingen in Zeeland zijn wij als beste uit de bus gekomen.

De laatste ronde van deze verkiezing heeft een wat luchtiger toon en bestaat uit het maken van een vlog, welke het karakter van het bedrijf weergeeft.  Alle vlogs worden getoond in het televisieprogramma “De beste van Nederland”. Na het zien van deze vlogs kan er worden gestemd, waarna de onderneming met de meeste stemmen de titel De beste van Nederland mag dragen. 

U bepaalt of wij de beste van Nederland worden. Als u de door ons ingezonden vlog de beste, mooiste, leukste, enz vindt kunt u dat vanaf vrijdag 13 april 12.00 uur aangeven op www.debestevannederland.tv (Zie de link bovenaan).

De uitzending van onze vlog is pas op 5 en 6 mei maar hieronder kunt u vast een preview bekijken.

U kunt uw stem op ons uitbrengen tot maandag 4 juni 12.00 uur.
Help mee om Zeeland aan de top te krijgen.

Op 5 en 6 mei is onze vlog te zien op RTL 4 in het programma “De Beste van Nederland” en op maandag 4 juni 19.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt in een live uitzending eveneens op RTL 4.